Zakelijke markt

Zakelijke marktIn de zakelijke markt is het van belang dat de gebruikers van het vastgoed op een gezonde en prettige plek kunnen werken. Bedrijfs- en kantoorpanden moeten uitstraling hebben. Dit kan alleen als het onderhoud in optimale conditie verkeert. Achterstallig onderhoud draagt hier niet aan bij, erger nog achterstallig onderhoud verlaagt de economische waarde. Een verschil dat niet opweegt tegen de kosten van professioneel onderhoud. 

Door het onderhoud aan uw bezit uit te besteden aan de PHG investeert u in de waarde van uw vastgoed en uw organisatie. 

Naast het reguliere onderhoud zijn wij multi-inzetbaar. Onze timmermannen helpen u graag met verbouw-, renovatie-, transformatie- en service en onderhoudswerkzaamheden. 

Waar u ons ook voor nodig hebt, u kunt bij ons rekenen op specialisten die de planning en uitvoering vakkundig in de hand hebben. Met de Painting Holland Groep bent u verzekerd van gecertificeerde kwaliteit en krijgt u na afloop van onze werkzaamheden een dossier met daarin een overzicht van de toegepaste materialen en kleurnummers, zodat u de historie van de schilder-, onderhouds- of bouwwerkzaamheden altijd eenvoudig terug kunt vinden. 

Particuliere- of institutionele beleggers 

Bij het beleggen in vastgoed wordt er vermogen geïnvesteerd om financieel rendement te behalen. 

Er zijn in de beleggingsmarkt twee vormen van beleggen: Directe en indirecte beleggingen. Directe beleggingen vinden plaats door zelfstandig panden aan te kopen, te ontwikkelen en /of te exploiteren. 

Een voorbeeld van indirecte beleggingen zijn de pensioenfondsen en verzekeraars die omvangrijke bedragen (premies) in vastgoed investeren (de zogenoemde institutionele beleggers) ten behoeve van financieel rendement. 

Indien men in vastgoed investeert, is behoud van waarde van essentieel belang. Ook de kosten in relatie tot het rendement dient in verhouding te zijn. De Painting Holland Groep denkt graag met u mee. 

WAAROM PHG
  • Één aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Specialist in resultaat gericht samenwerken
  • Minimale belasting voor gebruikers
  • Zowel interieur als exterieur
  • Professioneel kleur en materiaaladvies
  • Digitale portal voor planning en voortgang

 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?