Schilderwerk

SchilderwerkMeer dan 35 jaar sterk in schilderwerk 

Met ruim 35 jaar ervaring in een diversiteit aan schilderprojecten, staan wij voor deskundigheid en ambachtelijk vakmanschap. Wij zijn sterk in omvangrijke schilderprojecten, maar ook voor kleinere projecten kunt u bij ons terecht. Vakkennis en liefde voor het vak zijn de basis van ons eindproduct. Wij streven naar optimale arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Wij zien het vak nog steeds als een ambacht. Wij leiden medewerkers op tot vakbekwame schilders en waarborgen hiermee de kwaliteit. Daarnaast volgen onze schilders regelmatig vakcursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Goed schilderwerk is essentieel voor het onderhoud van uw vastgoed. Het hout kan niet zonder de conservering van verf. Door tijdig en periodiek onderhoud uit te voeren, voorkomt u schade aan de houten gevelonderdelen. Daarnaast doet het de uitstraling van uw pand veel goeds. 

Een goede voorbehandeling van de ondergrond is een pré, zodat de uiteindelijke verflaag een optimale bescherming kan bieden. Om de kwaliteit van ons schilderwerk te waarborgen moet o.a. geconstateerde houtrot of schade aan beton eerst worden aangepakt. Dit lossen wij uiteraard ook zelf op. Wij kijken verder dan het te behandelen bouwdeel en stellen onze kennis en ervaring graag aan u ter beschikking voor het opstellen van een onderhoudsplan. 

Wij werken o.a. met onderhoudscontracten voor gemeenten, beheerders en woningbouwverenigingen. Onze opdrachtgevers hebben door de jaren heen ervaren dat kwaliteit en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staan. 


 

Houtrotherstel en deelvervanging


Houtrot is een groot probleem bij kozijnen en andere houten onderdelen van uw vastgoed. Houtrot ontstaat meestal door achterstallig onderhoud of niet voldoende onderhoud of slecht uitgevoerd schilderwerk. 

Voorkomen is beter dan genezen 

Met name voor houten gevelelementen gaat dit op. Defecte afdichtingen van beglazing en openstaande verbindingen zijn in vele gevallen de oorzaak van houtrot. Houtrot moet daarom voorkomen zien te worden. Dit kan door tijdig en vakkundig onderhoud aan het schilderwerk uit te laten voeren. 

De beste en meest duurzame oplossing 

Een kozijn met houtrot hoeft niet altijd in zijn geheel vervangen te worden. Vaak verkeert een groot deel van het kozijn met houtrot nog in goed staat. Daarom is deelvervanging of houtrotreparatie vaak een uitstekende oplossing. In beide gevallen worden de aangetaste delen uitgefreesd tot aan het nog gezonde hout. Daarna vervangen we de verwijderde delen of repareren deze met een hoogwaardig houtreparatiemiddel. Na de reparatie wordt het geheel geschilderd en heeft u weer een mooi strak kozijn dat weer voor jaren beschermd is. 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?