Missie en Visie

Bouw en RenovatiesRenoveren is het uitvoeren van activiteiten om een gebouw te laten voldoen aan moderne eisen vanuit wet- en regelgeving of aan een moderne vraagstelling inzake het gebruik (de functionaliteit) van een gebouw. Denk hierbij aan het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand gebouw. 

De renovatiewerken van de Painting Holland Groep zijn zeer divers. Wij zijn thuis in het renoveren van wooncomplexen, scholen, bedrijven, kantoren, zorginstellingen en monumentale panden. Of het nu gaat om een herindeling, een ver- of aanbouw, betonrenovatie of een volledige transformatie van uw pand naar een nieuwe bestemming. U kunt bij ons terecht met zowel klein- als grootschalige renovaties en bouwwerkzaamheden. 

De kennis van de modernste technologie en van historische bouwmethoden van onze vakbekwame medewerkers stellen wij graag aan u ter beschikking met als doel om uw vastgoed toekomstbestendig te maken. Op een creatieve en innovatieve manier herstellen wij gebouwen in oude stijl of geven wij deze een volledig nieuwe en moderne uitstraling. Een combinatie van karakteristieke eigenschappen met hedendaagse vernieuwingen bestaat uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Bouwen aan een duurzame en langdurige relatie met onze klanten 

Werken volgens een strakke planning, binnen het beschikbare budget en met oog voor de toekomst. 

Ondersteunen waar nodig en waar mogelijk op zowel sociaal, economisch als milieu vlak. Alle belangen worden bij onze bouw en renovatie werkzaamheden meegenomen. In nauw overleg met de belanghebbende komen wij tot een zo evenwichtig mogelijk plan van aanpak. 

Samen komen wij tot een duidelijk plan, waar zowel de opdrachtgever als wij als opdrachtnemer vertrouwen uit putten. Qua tijd, overlast en financiën weten beiden partijen precies waar zij aan toe zijn. Op deze manier kunnen wij van elkaar leren en elkaar sterker maken. 

Duidelijke communicatie 

Om de overlast zo laag mogelijk te houden voor de gebruikers is goede communicatie essentieel. Hier ligt een goede planning aan ten grondslag. De gebruikers worden door ons ruim van te voren ingelicht over de werkzaamheden en over wie onze contactpersonen zijn. Heldere communicatie en altijd bereikbaar zijn daar kunt u bij ons van op aan. Het communiceren met de gebruikers zit in ons DNA opgenomen. Voorafgaand maar zeker ook tijdens en na afloop van de werkzaamheden blijven wij in nauw contact met de opdrachtgever, de gebruikers van het vastgoed en de overige stakeholders. Op deze manier is het voor iedereen helder wat wij wanneer gaan doen en hoe. 

Uw vastgoed renoveren? 

Bent u van plan om het woon- of gebruiksgenot van uw vastgoedbezit te verbeteren of denkt u eraan om het prestatieniveau van uw panden te verhogen? Dan bent u bij de Painting Holland Groep aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de voordelen en wat wij voor u kunnen betekenen in de renovatie van uw vastgoed? Neem dan contact met ons op.
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?