Onze werkwijze

Onze werkwijzeDe Painting Holland Groep is een totaal onderhouds- en bouwbedrijf uit Zaandam. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van woningen en gebouwen. Wij leveren op maat gemaakte totaaloplossingen waarin de bewoner / gebruiker van het vastgoed centraal staat. Met concrete oplossingen maken wij bestaand vastgoed toekomstbestendig. 

Wij werken hoofdzakelijk met onze eigen mensen. Dat maakt het eenvoudiger om de kwaliteit te garanderen. Als het toch nodig is om derden in te schakelen, dan doen we dat met vaste partijen waarmee wij al lang samenwerken en die dezelfde kwaliteit nastreven als wij. 

Een verbouwing, renovatie of groot onderhoud is voor bewoners altijd heftiger dan ze zich van te voren kunnen voorstellen. Vreemde mensen over de vloer, overal stof in huis, tijdelijk geen warm water… Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de bewoners goed te informeren. En wat dat kan opleveren. Want als bewoners goed weten wat er op hen afkomt en wat er van hen verwacht wordt, dan kunnen zij een goede voorbereiding treffen. En dat bevordert het bouwtempo.

 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?