Kies hierboven direct de discipline, sector of referentie waarin u geïnteresseerd bent
Nieuwsbrief 07-2021
De Painting Holland Groep heeft een mooi eerste half jaar gedraaid ondanks de corona. Wij bedanken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en kijken uit naar een verdere samenwerking. Ook zijn we altijd geïnteresseerd om banden aan te gaan met nieuwe opdrachtgevers.

In deze nieuwsbrief informeren wij u over enkele lopende of afgeronde projecten van de verschillende disciplines. We doen mee met een proef, een "groene oplossing", en wederom is er een plug-in hybride auto in ons wagenpark opgenomen. Wij verwelkomen nieuwe collega's en feliciteren enkelen met het behalen van een opleiding. Daarnaast is de personeelsvereniging ook actief. Zij heeft diverse schenkingen gedaan.

Lees meer in onze nieuwsbrief van juli 2021.
 
Nieuwsbrief 05-2021
Het jaar 2021 zit er alweer voor meer dan een kwart op. De hoogste tijd om u een update te geven van onze activiteiten. 2021 is voor de hele groep goed begonnen.

In deze nieuwsbrief nemen wij u graag mee langs een aantal van onze projecten en informeren wij u over nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie. De voortgezette co-making met Rochdale, een combiproject aan een VvE en Weidevogels in de "Hollandse Polder" komen aan bod. Verder besteden wij aandacht aan een groot gegunde betonproject, een nieuwe opdrachtgever, sponsoring en komen onze jubilarissen, nieuwe medewerkers en een vertrekkende collega ter sprake.

Lees meer in onze nieuwsbrief van mei 2021.
 
Nieuwsbrief 11-2020
In deze tijd van waakzaamheid moeten wij meer dan ooit verantwoord ondernemen. Het blijft echter ook belangrijk om positief, ambitieus en realistisch te blijven. Dit doen wij door ons voortdurend aan te passen, ons continu te verbeteren en door uit te gaan van onze kracht. Ons personeel dat, ondanks alle maatregelen, elke dag de meest uiteenlopende projecten realiseert , is hier een goed voorbeeld van.

In deze nieuwsbrief behandelen wij een greep van onze projecten die wij aan het uitvoeren zijn of onlangs hebben opgeleverd. Verder schenken wij aandacht aan een nieuw verduurzamingsconcept, nieuwe opdrachtgevers en brengen wij u op de hoogte van nieuwe en lang in dienst zijnde collega's.

Lees meer in onze nieuwsbrief van november 2020.
 
Nieuwsbrief 07-2020
De zomervakantie staat voor de deur - het eerste halfjaar van 2020 zit er alweer op. Door Covid-19 waren het bizarre maanden, waar we ons als groep kranig doorheen hebben geslagen. Met een pakket aan maatregelen hebben wij op een veilige manier onze werkzaamheden uitgevoerd, waarbij de gezondheid van onze medewerkers en de gebruikers van het vastgoed te allen tijde voorop stond. Onze regels waren strenger dan door de brancheorganisaties en het RIVM voorgeschreven. Hierdoor moesten wij soms "nee" verkopen aan opdrachtgevers op momenten dat werkzaamheden binnen uitgevoerd dienden te worden of als onze vakmannen er geen goed gevoel bij hadden. In nauw overleg met onze opdrachtgevers en de gebruikers van het vastgoed hebben we gedaan wat verstandig was en dat blijven we doen.

Lees meer in onze nieuwsbrief van juli 2020.
 
Nieuwsbrief 03-2020
Het coronavirus heeft ons allen in zijn macht. Toch zit er niets anders op dan er in deze bizarre periode er het beste van te maken. Wij realiseren ons dat dit een extreem lastige tijd is voor alle bewoners, gebruikers, beheerders, eigenaren van vastgoed en ons personeel. We wensen iedereen dan ook veiligheid en een goede gezondheid toe. Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij alle adviezen op de voet. De veiligheid van ons personeel en dat van onze medemens staat bij ons op de eerste plaats.

Met deze nieuwsbrief willen wij jullie, naast een kijkje in onze organisatie, informeren over hoe wij omgaan met deze crisis en vragen wij jullie om ons te steunen tijdens deze zware tijden.

Stay Safe – houd afstand en lees onze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief 10-2019
Het derde kwartaal van dit jaar zit er alweer op. De hoogste tijd om weer eens wat van ons te laten horen. Dit keer behandelen wij twee onderhoudsprojecten die wij voor VvE’s uit Amsterdam mogen uitvoeren, waarbij luchtgommen en een digitaal bewonersportaal toegepast worden. Brandweerkazerne Veluwsekant van de Gemeente Almere komt aan bod en als laatste project laten wij Het Concertgebouw Café de revue passeren. Daarnaast is één van onze voormannen genomineerd voor "Leermeester van het Jaar 2019" en stellen wij onze nieuwe directeur van Betonrenovatie Holland B.V. aan u voor. Verder besteden wij nog aandacht aan een nieuwe Nederlandse Staatsburger en ons jaarlijkse personeelsuitje.

Onze nieuwsbrief van oktober 2019 leest u hier.
 
Nieuwsbrief 06-2019
2019 zit er alweer voor de helft op. Een goed moment om u weer iets van ons te laten horen en een kijkje in onze organisatie te geven. In deze nieuwsbrief komen verschillende projecten van ons aan bod en vertellen wij u over een paar van onze nevenactiviteiten. Verder nemen wij afscheid van een veteraan, lichten wij u in over een bezoek van Espeq en over onze nieuwe collega’s.

Onze nieuwsbrief van juni 2019 leest u hier.
 
Nieuwsbrief 03-2019
Met het uitbrengen van onze digitale nieuwsbrieven geven wij u graag een kijkje in onze organisatie. In deze nieuwsbrief behandelen wij een paar van onze recente projecten en brengen wij u op de hoogte van waar wij ons zoal mee bezig houden.

Onze nieuwsbrief van maart 2019 leest u hier
 
Nieuwsbrief 12-2018
In deze vierde en tevens laatste nieuwsbrief van 2018 blikken wij graag met u terug op 2018 en kijken wij alvast vooruit naar 2019.

2018 was een jaar waarop wij met trots kunnen terugkijken. Wij hebben voor veel bestaande en ook voor veel nieuwe opdrachtgevers werkzaamheden mogen uitvoeren en zijn samenwerkingen aangegaan met ketenpartners en nieuwe enthousiaste collega’s. Sinds een half jaar beschikken wij over een nieuwe website met verschillende features en als klap op de vuurpijl zijn wij sinds oktober een VGO-keur gecertificeerd bedrijf.
Dit is echter nog lang niet alles. 

Lees hier de online nieuwsbrief van december 2018 
 
Nieuwsbrief 10-2018
In deze editie schenken wij aandacht aan het verstevigen van de galerijvloeren van 5 flats in Zaandam en komt het gebruik van Ventistone afdekkers bij een VvE in Amsterdam Nieuw West aan bod. Verder brengen wij u op de hoogte van onze werkzaamheden aan een VvE in Amsterdam Oost en als laatste project vertellen wij u over de beoordelingen van bewoners van de flat Brandaris te Zaandam.
Naast deze projecten vertellen wij u graag meer over hoe wij onderwijsinstellingen kunnen ontlasten en berichten wij u en over het gebruik van de Renovatieapplicatie. Ook onze nieuwe medewerkers komen aan bod en als laatst vertellen wij u over de stand van zaken m.b.t. een aantal van onze certificeringen. Maar we beginnen met u te attenderen op de verhoging van het btw-tarief van 6% naar 9%.

Lees hier de complete Online Nieuwsbrief 10-2018 
 
Nieuwsbrief 06-2018
In deze tweede nieuwsbrief van 2018 berichten wij u over de interne verbouwing en uitbreiding van ons kantoor en presenteren wij u onze nieuwe website. Wij vertellen over bouwprojecten aan de Amstel 179 en in het Cartesius lyceum te Amsterdam. Verder komt het verhelpen van een lekkage afkomstig van ’t IJ in Amsterdam aan de orde, lichten wij een VvE in Zaandam uit die middels het Univeste Onderhoudsplan het groot-onderhoud laat uitvoeren en delen wij graag wat nieuwtjes vanuit onze organisatie.

Lees hier de Online Nieuwsbrief 06-2018 
 
Nieuwsbrief 03-2018
Een keer per kwartaal komt onze nieuwsbrief uit. In de eerste nieuwsbrief van 2018 vertellen wij u over een aantal van onze activiteiten en bieden wij een kijkje in onze organisatie. U kunt de nieuwsbrief via deze link klik hier inzien.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg ook per mail ontvangen dan kunt u zich op onze website hiervoor aanmelden. https://www.paintinghollandgroep.nl/signup
 
Nieuwsbrief 12-2017  lees meer...Klik voor meer details...
Het voltallige team van de Painting Holland Groep wenst u fijne feestdagen en een kleurrijk 2018 toe. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar blikken wij graag met u terug op 2017 en kijken wij alvast vooruit naar 2018.
U treft de nieuwsbrief aan via deze link: Klik hier  

Vanaf vrijdag 22 december 2017 tot maandag 8 januari 2018 zijn wij gesloten.
Wij zien u graag weer volgend jaar.
 
Nieuwsbrief 10-2017
Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit. Dit keer schenken wij aandacht aan een sneldrogende vloercoating in dierentuin ARTIS, duurzame verf bij het VUmc, een bijzondere steiger bij het Koninklijk Concertgebouw, een uniek buitenschools concept van Barthosport, ons bewonersportaal bij VvE de Weere en het vernieuwde theater de Purmaryn. Vanuit onze organisatie schenken wij aandacht aan onze KAM-inspecteur en komt onder andere ons Business Model Canvas aan de orde. 

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 06-2017
Zoals u van ons gewend bent, brengen wij u ieder kwartaal op de hoogte van een aantal van onze projecten en nieuwtjes binnen ons bedrijf. In deze nieuwsbrief behandelen wij de flat Grubbehoeve uit Amsterdam Zuidoost en de transformatie van een voormalige garage nabij het Museumplein. Verder komt een project voor Woningbedrijf Velsen aan bod, laten wij zien wat een reinigingsbeurt voor verschil kan maken in de Staatsliedenbuurt, besteden wij aandacht aan onze jubilaris en delen wij graag wat ontwikkelingen vanuit onze organisatie met u. Wij wensen u veel leesplezier.

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 02-2017
Beste relatie,

Ook in 2017 houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten. In deze nieuwsbrief komen projecten aan bod die wij hebben uitgevoerd voor Verenigingen van Eigenaars in Hilversum, Beverwijk en Krommenie en voor woningcorporaties in Amsterdam. Tevens een stukje over een jubilaris en nieuwe medewerkers.

Geinteresseerd in meer verhalen en ervaringen van onze jubilaris en nieuwe medewerkers: klik dan hier...

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier

 
Nieuwsbrief 12-2016
Beste relatie,

In de laatste maand van het jaar willen wij u nog even op de hoogte brengen van een aantal van onze activiteiten. Zo hebben wij o.a. in Zandvoort aan een na-oorlogs complex gewerkt.

Bekijk nu de nieuwe nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 09-2016
Beste relatie,

Na een warme (na)zomer waar zelfs koelvesten werden ingezet, vertellen we u graag iets over onze laatste projecten. Zo knapten we o.a. de buitengevels op van een basisschool.

Bekijk nu de nieuwe nieuwsbrief; Klik hier
 
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?