Missie en Visie

Missie en VisieMissie:


De Painting Holland Groep verzorgt vastgoed met passie en oog voor de toekomst.


Visie:


De Painting Holland Groep streeft als innovatief totaalonderhoudsbedrijf ernaar zijn opdrachtgevers op lange termijn te ontzorgen met het onderhoud van hun vastgoed.


Kernwaarden:


Kennis, kwaliteit en vertrouwen.De 9 pijlers van PHG:


  1. Klant-, mens- en procesgericht: Wij luisteren naar de wensen van de klant en haar gebruikers en spelen daar op in. Duidelijke verwachtingen scheppen en deze waar mogelijk over treffen. Op deze manier willen wij onze klanten verrassen door net dat beetje extra service te bieden, met als doel een hechte en langdurige relatie.
  2. Kwaliteit: Handhaven van onze hoge kwaliteitsnorm en de norm meetbaar maken.
  3. Innovatie: De PHG wil gezien worden als een partij die toonaangevend en trendsettend is op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zijn constant op zoek naar vindingrijke en op maatgemaakte oplossingen en lopen voorop bij ontwikkelingen in de markt.
  4. Ketensamenwerking: Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met vaste partners komen wij tot een optimaal eindproduct.
  5. Betrouwbaar: Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Komen onze beloftes na. Onze beloftes zijn reëel en financieel verantwoord, waardoor onze opdrachtgevers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.
  6. Duurzaamheid: Wij gaan voor een duurzaam onderhoudsscenario wat op langere termijn op alle gebieden voordelen biedt.
  7. Werknemer centraal: Onze werknemers zijn ons grootste kapitaal. Zij bepalen de kwaliteit van ons product. Wij gaan voor langdurige relaties met onze werknemers en werken volgens de charme van een familiebedrijf.
  8. Transparantie: Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie. Onze processen zijn helder en inzichtelijk.
  9. Kennis: Wij beschikken over jarenlange kennis van schilder-, beton- en bouwwerkzaamheden en zorgen ervoor dat de kennis up-to-date blijft door het personeel opleidingen te laten volgen. De competenties en vaardigheden waar het personeel aan moet voldoen, wordt door ons bewaakt en tijdig op gestuurd.


Waar gaan we voor? 

Het opbouwen van hechte en langdurige relaties met onze klanten. Van loyale klanten willen wij lyrische klanten maken. Door net dat beetje extra service te bieden, willen wij de klant verrassen en het WOW-effect realiseren. Van contact naar contract en een relatie opbouwen die voor alle partijen waardevol is. Dit doen wij door mee te denken met de klant om optimaal vastgoedonderhoud te realiseren op een zorgeloze en vlekkeloze manier.

 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?