Co-making

Co-makingCo-making is méér dan 'samenwerken' of 'samen maken'

Bij Co-making draait het om meedenken en samen zoeken naar praktische oplossingen voor vraagstukken op het gebied van vastgoedonderhoud, het oprekken van de onderhoudscycli en het verhogen van het woon-werkgenot. Niet alleen samenwerken met de opdrachtgever maar ook zeker met haar klanten. 

De voordelen zijn duidelijk: structureel samenwerken en elkaars kennis & expertise delen levert voor alle partijen betere resultaten op. Hoe eerder u ons bij uw project betrekt, hoe efficiënter het bouwproces met alle partners kan worden ingericht. Met onze Co-makers (ketenpartners) stemmen wij werkprocessen en bedrijfsvoering optimaal op elkaar af. Daardoor raken alle betrokken partijen steeds beter op elkaar ingespeeld. Dat leidt tot een beheersbaar proces, lagere kosten, een kortere uitvoeringsperiode, hogere klanttevredenheid en minder faalkosten. 

Voor Woningstichting Rochdale uit Amsterdam voeren wij sinds 2016 onderhoud uit in Co-making. Deze intensieve manier van samenwerken is vastgelegd in een schilder prestatieovereenkomst. De Co-makers (opdrachtgever en opdrachtnemer) werken samen op basis van wederzijds vertrouwen en het leveren van toegevoegde waarde. De oude methode van inspanningsgericht werken en door de opdrachtgever opgedragen krijgen wat wij uit moeten voeren, is niet meer van deze tijd. Alles draait om het resultaat en hoe dit zo efficiënt behaald kan worden.

 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?