Nederlands

Sterker door onze totaal aanpak

Na ruim 30 jaar groei en innovatie staat de Painting Holland Groep voor een totale aanpak van al uw bouwwerkzaamheden en vastgoedonderhoud. De Painting Holland Groep is een landelijk werkende organisatie en bestaat uit drie gespecialiseerde bedrijven: Beton Renovatie Holland, Painting Holland en Painting Bouw.

Wij zijn als groep o.a. gespecialiseerd in projectadvisering en projectbegeleiding, opstellen van onderhoudscontracten, betonrenovatie, houtrotrenovatie, schilderwerk en staalconservering.

Meerwaarde voor u als opdrachtgever is, indien nodig, de onderlinge inzetbaarheid van onze drie bedrijven. Wij hebben alle kennis in eigen huis. Met onze eigen specialisten, die elkaar kennen en onderlinge inzetbaarheid herkennen, zijn wij niet afhankelijk van derden. Waar nodig versterken wij elkaar. Flexibiliteit staat hierin voorop. U profiteert dus optimaal van de expertise van de hele groep. Deze integrale aanpak zorgt voor overzicht, korte lijnen en duidelijkheid. Het kan u tijd besparen en het voorkomt miscommunicatie. Wij merken dat onze opdrachtgevers dit zeer waarderen.

mvo
© 2018 Painting Holland Groep
PAINTING HOLLAND GROEP
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
DIRECT NAAR
Nieuws
Nieuwsbrieven
Vacatures
Links
Downloads
CONTACT
Contactgegevens
SIGNUP
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.