Nederlands

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen

Zoals u mag verwachten van een gerenommeerd bedrijf, vindt de Painting Holland Groep het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu en een goede leef- en werkomgeving. Daarom kijken wij kritisch naar onze bedrijfsprocessen en de middelen die wij inzetten. De Painting Holland Groep beschikt over de vereiste certificering, zodat u zeker bent van het veilig en efficiënt uitvoeren van onze werkzaamheden. Tevens zijn wij doordrongen van het belang van een goed milieu en werken wij met nieuwe milieuvriendelijke materialen die voldoen aan de huidige milieu-eisen.

De Painting Holland Groep wil zich ook de komende jaren blijven focussen op maatschappelijk verantwoord ondernemen en partnership.

Certificering

In onze branche zijn een aantal certificeringen belangrijk. Belangrijk voor u zodat u zeker bent van kwaliteit en belangrijk voor ons om krachtig te blijven in de markt. Processen worden duidelijk beschreven zodat inzicht in het werk van de betrokkenen ervoor zorgt dat fouten voorkomen worden en efficiency voorop staat. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit deze kwaliteitsborging.

De Painting Holland Groep heeft onderstaande certificeringen verkregen:

  • ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement).
  • KOMO BRL 3201: KOMO-proces certificaat voor handmatig beton repareren en injecteren.
  • VCA **: De checklist voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu voor Aannemers: conform ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
  • FSC® keurmerk (certificaatnummer SCS-COC-004165): Werken met hout uit goed beheerde bossen (Forest Stewardship Council®, Raad voor Goed Bosbeheer). De FSC® standaard stelt eisen aan de bosbeheerders op het gebied van milieu, sociale aanpak en economie.
Hieronder vindt u links naar de certificaten:

MVO verklaring -
Hier
 
VGO-keurmerk

Wij zijn volop bezig met het behalen van het VGO-keurmerk.
  • VGO-keurmerk: het keurmerk voor VastGoedOnderhoud, staat voor resultaatgericht vastgoedonderhoud en prestatiegericht werken.
mvo
© 2018 Painting Holland Groep
PAINTING HOLLAND GROEP
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
DIRECT NAAR
Nieuws
Nieuwsbrieven
Vacatures
Links
Downloads
CONTACT
Contactgegevens
SIGNUP
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.