Meer dan 30 jaar sterk in schilderwerk

Met ruim 30 jaar ervaring in een diversiteit aan schilderprojecten, staat Painting Holland, het oudste bedrijf uit onze groep, voor deskundigheid en ambachtelijk vakmanschap. Painting Holland is sterk in omvangrijke schilderprojecten, maar ook voor kleinere projecten kunt u bij ons terecht. Vakkennis en liefde voor het vak zijn de basis voor ons eindproduct. Wij streven naar optimale arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Onze schilders volgen regelmatig vakcursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Onze werkzaamheden variëren van een nieuwe verflaag op een voordeur tot een volledige gevelrenovatie. Een goede voorbehandeling van de ondergrond is een pré, zodat de uiteindelijke verflaag een optimale bescherming kan bieden. Om de kwaliteit van ons schilderwerk te waarborgen moet o.a. geconstateerde houtrot of schade aan beton eerst worden aangepakt. Dit lossen wij op in samenwerking met onze zusterbedrijven. Wij kijken verder dan het te behandelen bouwdeel en stellen onze kennis en ervaring graag aan u ter beschikking voor het opstellen van een onderhoudsplan.

Wij werken o.a. met onderhoudscontracten voor gemeenten, beheerders en woningbouwverenigingen. Onze opdrachtgevers hebben door de jaren heen ervaren dat kwaliteit en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staan.

Klik hier voor onze referenties inzake schilderwerk
mvo
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?