Bouwactiviteiten

BouwactiviteitenPersoonlijke aandacht en vakkennis 

Bij onze bouwafdeling kunt u terecht voor al uw bouw-, verbouw-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Wij beschikken over een middelgroot bouw- en aannemersbedrijf en werken o.a. voor hotels, overheid, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, bedrijfsleven en scholen, als ook voor particulieren. Een serre bouwen aan een woonhuis of een verouderd kantoorpand voorzien van een facelift: hoe groot of klein uw project ook is, u kunt vertrouwen op persoonlijke aandacht en vakkennis. 

  Energetische maatregelen 

Energetische maatregelen zijn de aanpassingen die u aan uw vastgoed kunt verrichten om uw vastgoed energiezuiniger te maken en de CO2 uitstoot te reduceren. Dit is niet alleen belangrijk voor uw portemonnee maar zeker zo belangrijk voor het milieu en voor de volgende generaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van het glas voor isolatieglas. Het wooncomfort stijgt en de energierekening daalt.
 
Andere voorbeelden van energetische maatregelen zijn:
 • Vloer- en dakisolatie
 • Spouwmuurisolatie
 • Zonnepanelen
 • Zonnecollectoren

De voordelen van een goed geïsoleerd en energiezuinig huis zijn:
 • Behaaglijker en comfortabeler wonen
 • Lagere energierekening
 • Minder CO2-uitstoot voor een beter milieu
 • Waardestijging van het vastgoed

Door de juiste maatregelen toe te passen kunnen wij uw energielabel en de energiezuinigheid van uw vastgoed sterk verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies. 

 Projectbegeleiding 

Bezit u zelf niet over de kennis om de begeleiding van een bouwproject te organiseren, dan zijn wij u graag van dienst. Aan de hand van uw wensen maken wij een planning en coördineren wij de offerte aanvragen voor de diverse werkzaamheden. In overleg met u kiezen wij de beste prijs/kwaliteit offerte. Uiteraard verzorgen wij ook de kwaliteitsborging bij het uitvoeren van de werkzaamheden en zijn wij aanwezig op de bouwlocatie. Met de projectbegeleiding van de Painting Holland Groep is uw object in goede handen. Wij denken met u mee om de bouw in strakke banen te leiden. 

De voordelen voor u:
 • Tijdsbesparing: wij zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden
 • Kostenbesparing: wij werken met vakmensen die in het bouwproces betrokken en begeleid worden door onze projectmanager
 • Leveringscondities: wij hebben afspraken gemaakt met onze leveranciers over de levertijd. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk vertragingen optreden m.b.t. de inkoop van materialen
 • Minimale risico’s: door onze CAR-verzekering

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? 

De Painting Holland Groep is gespecialiseerd in verschillende vastgoed verbeterende disciplines! Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze overige disciplines. 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?