NederlandsPartners

De Painting Holland Groep streeft een hoog kwaliteitsniveau na. Om aan het niveau en aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, hebben wij in 2017 met onze vaste partners raamovereenkomsten afgesloten. In de overeenkomsten staan afspraken die wij met elkaar overeengekomen zijn over de wijze van samenwerken.

Elk jaar beoordelen wij onze vaste partners (onderaannemers en leveranciers). In 2018 gaan wij ons ook laten beoordelen door onze partners. Wij introduceren deze 360 graden feedback om zo meer inzicht te krijgen in onze competenties.

In februari 2017 hebben wij samen met Van der Leij Bouwbedrijven, als vaste onderhoudspartijen van het Univeste Onderhoudsplan, een presentatie gegeven bij ons op kantoor aan besturen en beheerders van Verenigingen van Eigenaars. De presentatie heeft er toe geleid dat wij dit jaar verschillende projecten opgestart hebben, waarbij wij samen met Univeste en andere onderhoudspartijen een meerjarenonderhoudsplan opgesteld hebben voor verschillende VvE’s. Het Univeste Onderhoudsplan biedt VvE’s financieringsmogelijkheden aan voor het uitvoeren van planmatig onderhoud en het energetisch opwaarderen van het complex. In 2018 verwachten wij nog meer aanvragen. Op deze manier willen wij VvE’s ook financieel ontzorgen.
© 2018 Painting Holland Groep
PAINTING HOLLAND GROEP
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
DIRECT NAAR
Nieuws
Nieuwsbrieven
Vacatures
Links
Downloads
CONTACT
Contactgegevens
SIGNUP
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.