Kies hierboven direct de discipline, sector of referentie waarin u geïnteresseerd bent
Painting Holland Groep VGO-keur gecertificeerd
Erkenning Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie.

De vlag kan uit.

Vandaag - 19-10-18 - hebben wij de bevestiging ontvangen dat wij vanaf heden een VGO-keur gecertificeerd bedrijf zijn. Het VGO-keur toont aan dat wij over de competenties beschikken om vastgoedonderhoud en renovaties resultaatgericht uit te kunnen voeren.

Een teamprestatie waar wij trots op zijn en waarover wij u binnenkort meer vertellen.
 
VvE Valkzicht
Aanstaande maandag 01-10-2018 gaan wij aan de slag met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Valkzicht aan de Bilderdijkkade 71 t/m 77 in Amsterdam.
De voor- en achterzijde worden door ons onder handen genomen.
De VvE is in beheer bij Iris VvE beheer. Over een paar weken tonen wij u het resultaat.
 
3 projecten voor Parteon
Voor woningcorporatie Parteon hebben wij in juni het project aan de Karl Marxstraat in Zaandijk opgeleverd. Vervolgens zijn wij voor de bouwvak gestart met werkzaamheden aan de Bankakade, Celebesstraat en Javastraat in Wormerveer. Zodra dit werk gereed is staat alweer de volgende klus voor deze opdrachtgever klaar maar daar berichten wij u over een paar weken over. Hieronder foto's van de drie projecten.

Augustus 2018
 
Beton werkzaamheden aan VvE Hoogoord West
Eind juli zijn wij gestart met het renoveren van de balkonvloeren op de tweede verdieping van de VvE Hoogoord West in Amsterdam Zuidoost. Na het plaatsen van de steiger en het verwijderen van de privacy schermen, zijn wij begonnen met het slopen van de bestaande vloer. In de komende weken wordt er door ons een nieuwe, op afschot gemaakte en isolerende ondervloer gelegd met daar bovenop een nieuwe vloercoatingsysteem. Een flinke klus die in twee fases uitgevoerd wordt en rond december van dit jaar gereed zal zijn. Leuk weetje is dat flat Hoogoord de eerste flat in de Bijlmer was. De flat werd in 1968 opgeleverd.

Augustus 2018
 
Vergezichten vanaf de Brandaris  lees meer...Klik voor meer details...
Alweer een half jaar terug berichtten wij u over onze werkzaamheden aan de flat de Brandaris in Zaandam. Ons werk zit er bijna op. Architect Hans van Heeswijk....

Juli 2018
 
Onderhoud aan VvE Nassaukade 319, 320 en 322
Eind juni zijn wij begonnen met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Nassaukade 319, 320 en 322. De voor- en achtergevel worden door ons onder handen genomen. De VvE is in beheer bij Pro VvE beheer uit Rijswijk en de begeleiding is in handen van IPR vastgoedmanagement uit Almere. De Nassaukade is in 1879 genoemd naar het vorstenhuis Oranje-Nassau en maakt samen met de in het verlengde gelegen Stadhouderskade en de Mauritskade deel uit van de Amsterdamse binnenring.

Juli 2018
 
Interne renovatie Postjeskade 249-3
In opdracht van Rappange hebben wij de woning aan de Postjeskade 249-3 intern gerenoveerd. De woning is door ons onder andere voorzien van een nieuwe doucheruimte en een dito keukenblok. De cv-leidingen zijn in de vloeren weggewerkt en alles is sausklaar opgeleverd en gereed voor de nieuwe bewoner(s). De Postjeskade in Amsterdam West is vernoemd naar de Postjeswetering, het water waarover groente uit de Sloterpolder de stad werd ingevoerd. De vele bruggetjes die over het water lagen, om wagens met hooi en tuinbouwproducten te laten passeren, werden vroeger ‘postjes’ genoemd.

Juli 2018
 
VvE de Stenen Silo  lees meer...Klik voor meer details...
Werkzaamheden aan de VvE de Stenen Silo te Amsterdam Klik hier voor het door ons gemaakt bijbehorende filmpje.

Juli 2018
 
VvE de Zeeheld  lees meer...Klik voor meer details...
Wij zijn gestart met schilderwerkzaamheden aan de VvE de Zeeheld in de Zeehelden buurt in Amsterdam. De VvE is gevestigd aan de Barentszstraat 81 t/m 121......

Juni 2018
 
Schilderwerk Bellamystraat 73-87 en Nicolaas Beetsstraat 2  lees meer...Klik voor meer details...
Voor Woningstichting Rochdale hebben wij de puien aan de voorgevels van de Bellamystraat 73-87 en Nicolaas Beetsstraat 2 geschilderd. De Bellamystraat ligt in Amsterdam West in de Kinkerbuurt en grenst aan de Ten Kate markt.....

Juni 2018
 
De Hechtsteek
Kunstwerk 'De Hechtsteek' verbindt het ziekenhuisgebouw van VUmc met het polikliniekgebouw aan de overkant van de Boelelaan. De blauwe bogen beelden een hechtnaald en draad uit. Het kunstwerk stamt uit 1985 en is gemaakt door Jan Jacobs Mulder. Het kunstwerk is door ons voorzien van een beschermende verflaag.

Mei 2018
 
Mi Akoma di Color (Mijn gekleurde hart)
Mi Akoma di Color (Mijn gekleurde hart) Op de plek waar vroeger de flat Grunder stond is in 2008 het project Mi Akoma di Color komen te staan. Een laagbouw project bestaande uit eengezinswoningen en appartementen aan de Glitterstraat, Goed Geluimd en 2e Glanshof in Amsterdam Zuidoost. De naam Mi Akoma di Color is samengesteld uit talen die worden gesproken in Suriname, op de Antillen en in Ghana en betekent `Mijn gekleurde hart’. Kenmerkend zijn de geel en oranje bakstenen en de uit het oog springende veranda’s. Voor woningstichting Rochdale hebben wij de kunststof puien gereinigd en de houten puien aan beide zijdes geschilderd.

Mei 2018
 
Koolstoflijmwapening aanbrengen op het Maanplein in Den Haag  lees meer...Klik voor meer details...
Pleijsier Bouw is bezig met de herontwikkeling van het grootschalige kantorencomplex aan het Maanplein in Den Haag. Het kantorencomplex ook wel de Green Campus genoemd, wordt getransformeerd naar een dynamisch woon-werkgebied met circa 600 tot 700 woningen en 35.000 m2 vernieuwende kantoorconcepten met horeca, retail en leisure....

Mei 2018
 
Verbouwing studieruimte Cartesius Lyceum  lees meer...Klik voor meer details...
Verbouwing van studieruimte naar mediatheek Onze bouwafdeling is momenteel bezig om de studieruimte van het Cartesius Lyceum op de eerste en tweede etage om te bouwen tot mediatheek........ 

April 2018
 
Complete gevelrenovatie Prinsengracht 193 te Amsterdam  lees meer...Klik voor meer details...
Het monumentale pand Prinsengracht 193 te Amsterdam is een oud pakhuis met puntgevel. De VvE is in beheer bij Rappange VvE beheer. In samenwerking met firma Takkenkamp..... 

April 2018
 
VvE Bramzeil 1 t/m 71 en 75 t/m 145 in de Banne in Amsterdam Noord
Wij zijn onlangs begonnen met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Bramzeil 1 t/m 71 en 75 t/m 145 in de Banne in Amsterdam Noord. De VvE is in beheer bij Eigen Haard en wordt de komende maanden door ons rondom geschilderd. De zijgevels zijn voorzien van Ispo gevelbekleding en worden door ons waar nodig hersteld. Op de balkons brengen wij nieuwe vloercoatings aan, wij herstellen eventuele betonschades en al het aanwezige houtrot wordt door ons gesaneerd.

April 2018
 
VvE Weissenbruchstraat 11-25 en Legmeerplein 9-21 te Amsterdam
Van Woonstichting De Key hebben wij de opdracht gegund gekregen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan de VvE Weissenbruchstraat 11-25 en Legmeerplein 9-21 te Amsterdam. Naast het schilderwerk voeren wij houtrotherstel, voeg- en metselwerkherstel en loodreparaties uit. Verder wordt de entree naar het dak vernieuwd, ontbrekende doorvalbeveiligingen aangebracht, de hijsbalken gekeurd, al het staalwerk wordt nagelopen en waar nodig hersteld of vernieuwd en de doorvoeren van de oude gevelkachels worden dichtgezet. Een leuke klus waar wij als totaalonderhoudsbedrijf enthousiast van worden.

April 2018
 
De Painting Holland Groep vernieuwt
De Painting Holland Groep vernieuwt. Vandaag hebben vijf van onze collega's de sleutels in ontvangst genomen van hun nieuwe bedrijfswagens.

Maart 2018
 
Schuurcursus bij Bevela
Schuren is een essentiële handeling voorafgaand aan het schilderen. Goed voorwerk, waaronder schuren, is terug te zien in het eindresultaat. Onze vakmannen zijn hierin opgeleid. Dit neemt niet weg dat er ook op dit gebied nieuwe ontwikkeling zich voordoen. Onze schilders zijn woensdag 7 maart op cursus bij verfgroothandel Bevela geweest om zich bij te laten scholen op het gebied van schuren en welke behandeling voor welke ondergrond het beste is. De kennis op het gebied van schuren is hierdoor weer up-to-date, waar u als opdrachtgever straks de vruchten van plukt. Wij willen de medewerkers van het filiaal van Bevela Amsterdam bedanken voor de informatieve middag.

Maart 2018
 
Renovatie FC Almere  lees meer...Klik voor meer details...
FC Almere is gevestigd op Sportpark De Marken in Almere Haven. De vloeren van de kleedruimtes en toiletgroepen waren toe aan een opfrisbeurt. Eind 2017 is.....

Maart 2018
 
Nieuwsbrief 03-2018
Een keer per kwartaal komt onze nieuwsbrief uit. In de eerste nieuwsbrief van 2018 vertellen wij u over een aantal van onze activiteiten en bieden wij een kijkje in onze organisatie. U kunt de nieuwsbrief via deze link klik hier inzien.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg ook per mail ontvangen dan kunt u zich op onze website hiervoor aanmelden. https://www.paintinghollandgroep.nl/signup
 
Onderhoud Staatsliedenbuurt in Amsterdam Westerpark  lees meer...Klik voor meer details...
In de Staatsliedenbuurt in Amsterdam Westerpark zijn wij onderhoud aan het uitvoeren voor Rochdale aan het huurcomplex aan de Van Beuningenstraat 94-110, Van Hogendorpstraat 117-119 en Fannius Scholtenstraat 87-89....

Maart 2018
 
Interne verbouwing van de receptie en de toiletgroepen van ons kantoor
De receptie en de toiletgroep van ons kantoor gaat volledig op de schop. De verbouwing is vorige week gestart en verloopt naar wens. Hoe kan het ook anders als je beschikt over je eigen bouwafdeling. Over een paar weken tonen wij u het eindresultaat en nodigen wij u graag uit om het met eigen ogen te komen aanschouwen. Na de receptie zal ook de rest van het kantoor een make-over krijgen maar daar later meer over.

Februari 2018
 
Renovatie flat Geldershoofd in Amsterdam Zuidoost
De flat Geldershoofd in Amsterdam Zuidoost stamt uit 1971 en is een huurcomplex van Rochdale die wij de komende tijd onder handen gaan nemen. De flat telt meer dan 500 woningen. Tot aan 1984 maakte de flat deel uit van de veel besproken Gliphoeve. De flat is één van de resterende honingraatflats van de Bijlmermeer die geen plaats heeft hoeven maken voor laagbouw tijdens de stadsvernieuwing. Dit jaar zijn wij begonnen aan de entrees, trappenhuizen en lifthallen. Op de foto's kunt u zien dat de vloeren en plafonds eerst helemaal kaal gehaald worden en vervolgens opnieuw worden gecoat dan wel gesaust. De buitenzijde van de flat komt volgend jaar aan de beurt.

Februari 2018
 
Groot onderhoud aan de flat Brandaris  lees meer...Klik voor meer details...
Als co-maker van Woningstichting Rochdale zijn wij begonnen met het uitvoeren van onderhoud aan de galerijflat de Brandaris in de Zaanse wijk Peldersveld. Het flatgebouw.......

Januari 2018
 
Renovatie werkzaamheden in Amsterdam West.  lees meer...Klik voor meer details...
In Amsterdam West aan de Ferdinand Huyckstraat 1 t/m 39 en de Roos van Dekamaweg 17-19 hebben wij in de 11 trappenhuizen en de2 bergingsgangen de houten puien, de stalen hekken, leuningen en smetplanken geschilderd. De wanden, plafonds....

Januari 2018
 
Renovatie bedrijfspand Gunco Amsterdam
Met het schilderen van de kozijnen van de ramen en deuren, hebben wij mogen helpen aan de renovatie van het bedrijfspand van Gunco Amsterdam.
Naast het schilderwerk is voor de renovatie door Gunco ook de gevelbeplating vervangen.
Het pand aan de Vlothavenweg 8 is hiermee in dezelfde look gebracht als de overige panden van Gunco.
Wij maken vaak gebruik van Gunco voor de huur van allerlei verschillende hoogwerkers en in februari van dit jaar hebben 18 collega’s van ons de cursus `Veilig werken met een hoogwerker’ gevolgd bij Gunco.

December 2017
 
Painting Holland Groep scooter
Gister heeft Justin onze eerste Painting Holland Groep scooter opgehaald bij firma Van Laar in Amsterdam.
Justin is voorman bij onze schilderafdeling, woont in Duivendrecht en werkt voornamelijk in Amsterdam. Justin had een maand geleden aangegeven dat het hem veel praktischer leek om zich met de scooter te vervoeren i.p.v. met een auto. Het scheelt tijd, benzine en parkeerkosten.

Leuk als er zo wordt meegedacht door een medewerker.
Justin blij - wij blij. Klik hier voor het filmpje

December 2017
 
Schilderen houten gevelonderdelen Het Leger des Heils
Het Leger des Heils huurt het pand aan de Kikkensteinstraat 5 in Amsterdam Zuidoost van Woningstichting Rochdale.
Wij zijn bijna klaar met onze werkzaamheden aan het pand.
Op advies van verfgroothandel Plug hebben wij met Sigma verf alle houten gevelonderdelen geschilderd.
Steunende Huisvesting Zuidoost van het Leger des Heils biedt woonbegeleiding aan mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder en gezinnen in de regio Amsterdam.
Deze cliënten stromen meestal door vanuit de dak- en thuislozen opvang of het WoonWerkProject.

December 2017
 
Verbouwing Annual Insight te Amsterdam  lees meer...Klik voor meer details...
Door de explosieve groei die Annual Insight doormaakt, zijn zij uit hun jasje gegroeid qua kantoorruimte.
Annual Insight is een bedrijf dat zich richt op data-analyses en op maat gesneden consultancytrajecten .......

November 2017
 
Houtrot herstel, asbestsanering en schilderwerk wijk Kadoelen te Amsterdam
Voor de Woningstichting Eigen Haard zijn wij op dit moment bezig in de wijk Kadoelen in Amsterdam Noord. Aan de Adriaan Loosjesstraat, Cornelis Roosstraat, Cornelis Sorgdragerstraat en de Jacob Honingstraat voeren wij houtrotherstel, asbestsanering en schilderwerk uit aan de voor- en achtergevels van de woningen.
Alle houten gevelkozijnen, ramen, deuren en daklijsten worden geschilderd alsmede de betonluifels en de kolommen.
De asbesthoudende panelen in de puien worden vervangen en er worden nieuwe neuslatten aangebracht.

November 2017
 
Sarphatistraat 111 te Amsterdam opgeleverd  lees meer...Klik voor meer details...
Aan het begin van dit jaar hebben wij u geïnformeerd over het project Sarphatistraat 111 te Amsterdam.
Op dat moment waren net de eerste palen geheid. Het project is inmiddels opgeleverd en de bewoners hebben hun intrek genomen.
Twee verdiepingen zijn door ons volledig verbouwd en aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd.
Hierbij tonen wij u graag een kleine impressie van het eindresultaat.

De architect van dit project was Kok Harleman b.v. en de bouwbegeleiding lag in handen van: Keij & Stefels b.v.

November 2017
 
Renovatiewerkzaamheden aan de Bijlmerdreef 601-653 en Troepiaalsingel 1 te Amsterdam Zuidoost  lees meer...Klik voor meer details...
In opdracht van Woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig in de wijk Vogeltjeswei aan de Bijlmerdreef 601-653 en Troepiaalsingel 1 te Amsterdam Zuidoost. Het schilderwerk van alle houten puien ......

Oktober 2017
 
Herstelwerkzaamheden flat Hofgeest West
Voor woningstichting Rochdale zijn wij bezig om vochtproblemen op te lossen die zich voordoen bij de flat Hofgeest West in Amsterdam Zuidoost.
De oorzaak van de problemen is veroudering en scheurvorming van het oude systeem op de balkons van de eerste verdieping aan de achtergevel van de flat.
Door het verwijderen van de bestaande afwerkingslagen, het aanbrengen van een dampremmende laag met daar bovenop een isolerende laag van 9 cm met afschot en als laatste een elastische waterdichte afwerkingslaag, worden de problemen door ons weggenomen. Een leuk project waar onze betonspecialisten wel raad mee weten.

Oktober 2017
 
Verbouwing Amstel 179 te Amsterdam  lees meer...Klik voor meer details...
In 1872-1873 bouwde de aannemer-architect C. Wiegand, de herenhuizen Amstel 177 & 179. Amstel 179, hoek Sarphatistraat, is onlosmakelijk verbonden met zijn meest markante bewoner: de arts Jan Mezger (1838-1909).... 

Oktober 2017
 
Schilderwerkzaamheden bij de Kandelaar te Amsterdam Zuidoost
In opdracht van Pro VvE beheer voeren wij momenteel schilderwerkzaamheden uit aan de achterzijde van de Kandelaar te Amsterdam Zuidoost. De Kandelaar (Bijlmerdreef 1239) is een multifunctioneel verenigingsgebouw dat onderdak biedt aan maar liefst 15 kerkgenootschappen, een aantal zelforganisaties, een kinderdagopvang en een horecagelegenheid.
Het werk wordt uitgevoerd op een advies van Plug - Sigma en wordt begeleid door IPR vastgoed.
Op aanraden van ons worden de kozijnen ook in felle kleuren geschilderd.
Het eindresultaat tonen wij u binnenkort.

September 2017
 
Uitbreiding basisschool de Ark
Onze bouwafdeling heeft het project Basisschool de Ark een paar weken geleden opgeleverd. Voor aanvang van het nieuwe schooljaar is de school uitgebreid met 2 lokalen en een nieuwe toiletgroep. Ook intern is er het één en ander aangepast. De nieuw gerealiseerde tribune wilde wij u niet onthouden.

September 2017
 
Renovatie loopbruggen bij de Waterman in Hoorn
Van Zeeman en de Vries Vastgoedmanagers uit Hoorn heeft onze betonafdeling de opdracht gekregen om drie loopbruggen bij de Waterman in Hoorn constructief te repareren.
Na het stempelen en het uithakken worden de reparaties uitgevoerd.
De reparaties worden uitgevoerd volgens de nieuwe beoordelingsrichtlijn (BRL) 3201-2-2017 gestelde eisen.
Ook benieuwd wat onze betonafdeling voor u kan betekenen?
Neem met ons contact op.

September 2017
 
Onderhoudswerkzaamheden VvE Nieuwe Achtergracht 142 te Amsterdam
Voor de bij Woonstichting de Key in beheer zijnde VvE Nieuwe Achtergracht 142 te Amsterdam hebben wij onderhoudswerkzaamheden mogen verrichtten. Het appartementencomplex hebben wij o.a. voorzien van een nieuwe lichtkoepel op het dak, nieuwe dakbedekking en een aantal nieuwe ramen. De twee hanenbalken zijn vooraf gekeurd en daarvan kwam 1 niet door de keuring. Deze hebben wij vervangen.
Het schilderwerk buiten en van de gemeenschappelijke gedeelten aan de binnenzijde hebben wij uitgevoerd en waar nodig is het voegwerk en de aanwezige houtrot door ons hersteld. De intercom en de postkasten worden nog vernieuwd.
Leuk werk met een mooi resultaat.

Augustus 2017
 
Verbouwing Theater de Purmaryn  lees meer...Klik voor meer details...
In opdracht van de gemeente Purmerend zijn wij gestart met de verbouwing van Theater de Purmaryn...

Juli 2017
 
Renovatie werkzaamheden Havikshorst en Dikninge te Amsterdam
In onze nieuwsbrief van de maand juni heeft u kunnen lezen over het project Havikshorst en Dikninge te Amsterdam Buitenveldert, waar wij momenteel bezig zijn voor Woningstichting Rochdale.
Wij reinigen hier alle betonnen elementen, repareren de betonschades en de vloeren voorzien wij van een nieuwe coating.
De houten kozijnen, ramen en deuren worden eerst grondig gereinigd en vervolgens geschilderd.
Na afloop worden de hekken gereinigd en in de bergingsgangen worden de wanden en deuren ook geschilderd.

Juli 2017
 
Onderhoudswerkzaamheden aan De Spil
Als co-maker van woningstichting Rochdale hebben wij in onze eigen stad aan het project ‘De Spil’ onderhoud uitgevoerd.
Het project omvat 77 laagbouwwoningen en 31 HAT-woningen. Wij hebben o.a. alle houten puien, de plafonds van de balkons, de dikte kanten van de balkonvloeren en de stalen balkonconsoles geschilderd.
Bij de HAT-woningen hebben wij tevens een vloercoating aangebracht aan de bovenzijde van de trapopgangen, het aanwezige houtrot hersteld, het voegwerk van de muurafdekkers vernieuwd, de open verbindingen dichtgekit en beglazingskit hersteld.
Een leuke klus die wij graag met u willen delen.

Juli 2017
 
Onderhoudswerkzaamheden aan het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam
Voor het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam voeren wij al vele jaren onderhoudswerkzaamheden uit. Aankomende week starten wij met het schilderen van de voorgevel.
Het Concertgebouw is een gezichtsbepalend gebouw met een even zo markante voorgevel aan het Museumplein. Om deze reden is ervoor gekozen om de linker- en rechterzijde in doeken te hullen met daarop foto’s van de gevel. Het middelste gedeelte bestaat uit een groot reclamedoek van de Robeco Summer Nights concerten. Een knap staaltje werk van Instant Steiger en Spandoekkerij om alles goed voor de gevel te krijgen. Zie hier het resultaat. Wij voeren onze werkzaamheden vanachter de schermen uit en tonen u graag over een paar weken het eindresultaat.

Juli 2017
 
Uitbreiding basisschool de Ark
Wederom een mooi project gegund aan onze bouwafdeling.
Op de foto’s kunt u zien dat wij reeds gestart zijn met de uitbreiding aan de voorzijde van de basisschool.
Er komen in totaal 2 lokalen en een toiletgroep bij op de begane grond.
Het heiwerk is gereed en de fundering wordt deze week gestort.
De interne verbouwing zal in de zomervakantie uitgevoerd worden.
Zowel de interne verbouwing als de uitbreiding dienen bij de start van het nieuwe schooljaar gereed te zijn, zodat de leerlingen en leerkrachten in het nieuwe schooljaar volop gebruik kunnen maken van de nieuwe lokalen.

Juni 2017
 
Renovatie huurcomplex Gortpeller 1 t/m 20 in Zaandam
Op de foto treft u het huurcomplex Gortpeller 1 t/m 20 in Zaandam aan. Op basis van onze raamovereenkomst `Prestatiegericht Schilderwerk’ met woningstichting Rochdale hebben wij de houten puien, de rabbatdelen en de waterslagprofielen geschilderd en het sauswerk van de trapwand van de noodtrap uitgevoerd. Dit alles op een advies van Sigma opgesteld door verfgroothandel Plug B.V.

Juni 2017
 
Onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Grubbehoeve in Amsterdam Zuidoost
De onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Grubbehoeve in Amsterdam Zuidoost zijn in volle gang. Het reinigingswerk van de buitenzijden is reeds uitgevoerd. Zoals u hier kunt zien, worden de werkzaamheden o.a. met pontons vanaf het water en met hangbruggen vanaf de daken uitgevoerd.
Meer informatie over dit project kunt u lezen in onze nieuwsbrief van de maand juni 2017.

Juni 2017
 
Complex `De Helling 10 t/m 49’ te Zaandam
Aan het complex `De Helling 10 t/m 49’ te Zaandam hebben wij, op basis van onze Co-makers overeenkomst `prestatiegerichte schilderwerk' met Woningstichting Rochdale, het schilderwerk van de in- en uitpandige houten puien uitgevoerd, kitwerk van de muurafdekkers vernieuwd, plaatselijk houtrot en voegwerk hersteld en vervolgens het hekwerk, de vluchttrap en de diktekanten van de galerijvloeren gereinigd. Hiernaast een kleine foto impressie.

Mei 2017
 
Betonrenovatie Holland voert renovatie werkzaamheden uit te Leiden.
Betonrenovatie Holland, onderdeel van de Painting Holland Groep, voert op dit moment werkzaamheden uit aan de VvE Opaalstraat 2 t/m 168 (even nummers), Topaaslaan 1 t/m 13 (oneven nummers) en Diamantplein 1 te Leiden. Aan de buitengevel van het hoofdtrappenhuis worden met behulp van een 32 meter hoge steiger betonreparaties uitgevoerd, vervolgens wordt de gevel voorzien van isolatiemateriaal en als laatste wordt het geheel afgestuct en in de RAL-kleur 3012 gebracht. Naast de gevelisolatie worden er ook nieuwe aluminium waterslagen aangebracht. De binnenzijden van zowel het hoofd- als het zij-trappenhuis worden ook opgeknapt. Na afronding van de werkzaamheden vertellen wij u graag meer over dit project en tonen wij u graag het eindresultaat.
Materiaal leverancier: Strikolith
VvE beheerder: VvE beheer VT2000 B.V. uit Wateringen.

Mei 2017
 
Nieuw project Painting Bouw Barthosport
Via een aanbesteding heeft Painting Bouw, onderdeel van de Painting Holland Groep, een mooi nieuw project binnen weten te halen. Inmiddels zijn wij gestart voor onze nieuwe klant, Barthosport B.V. Op de Bartholomeus Ruloffsstraat 7-11 te Amsterdam wordt een vestiging voor naschoolse sportactiviteiten gerealiseerd. Oplevering staat gepland voor medio juni 2017. Wij houden u op de hoogte.
Adres: Bartholomeus Ruloffsstraat 7-11 te Amsterdam.
Opdrachtgever: Barthosport B.V.
Bouwbegeleider: Valtos architecten en adviseurs B.V.

April 2017
 
Certificaat ISO 9001-2015 ontvangen van keuringsinstantie KIWA.
Van keuringsinstantie KIWA hebben wij het certificaat ISO 9001-2015 ontvangen.
Het ISO 9001-2015 certificaat staat voor kwaliteitsmanagement en geeft aan dat onze bedrijfsvoering gestructureerd en overzichtelijk verloopt.
In voorgaande versies van de ISO 9001 is het beeld ontstaan dat procesbeheersing ontstaat door vooral veel procedures te beschrijven in vaak veel te dikke handboeken. Die tijd ligt met de ISO 9001-2015 definitief achter ons.
ISO 9001-2015 heeft ons doen kijken naar wie wij zijn als organisatie.
Welke toegevoegde waarde wij leveren aan onze omgeving en wat onze bedrijfsrisico’s zijn? Een stakeholderanalyse en risicoanalyse waren o.a. harde eisen voor de certificering.

April 2017
 
Renovatie wooncomplex Nieuwe kerkstraat 101-111
Voor Woonstichting de Key hebben wij het wooncomplex Nieuwe Kerkstraat 101-111 te Amsterdam mogen voorzien van een frisse uitstraling. De gevelbekleding gereinigd en geschilderd. De houten gevelkozijnen, hekwerken, leuningen, hijsbalken, hemelwaterafvoeren en postkasten geschilderd, het aangetroffen houtrot hersteld en de dilatatievoegen opnieuw gekit. Een project waar wij met plezier aan gewerkt hebben. Op de foto het begin-, tussen- en eindresultaat.

Maart 2017
 
Renovatie Sluispolderweg 22 te Zaandam
Bij ons in de straat hebben wij het bedrijfspand Sluispolderweg 22 te Zaandam in een nieuw jasje gestoken. Aan de voor- en zijkanten hebben wij de gevelbekleding, de gevelkozijnen en de bakstenen aan de onderzijde geschilderd. Zie hier het begin en eindresultaat. Een mooi voorbeeld van wat een lik verf wel niet kan doen voor de uitstraling van een pand.

Maart 2017
 
Renovatie Gebouw 29 op het Hembrugterrein
Op het Hembrugterrein staat pal naast foodmarkt Yada Yada de oude drukkerij van het voormalige staatsbedrijf Artillerie Inrichtingen. De restauratie van Gebouw 29, zoals het pand van oorsprong heet, is een feit. Onze bouwafdeling, Painting Bouw, heeft de kap vervangen en geïsoleerd, alle gevelkozijnen vernieuwd, het metsel- voeg- zink en loodwerk vervangen en aan de binnenzijde de overtollige wanden en plafonds verwijderd. Een project waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben.
Opdrachtgever: Rijksvastgoedbedrijf
Opleverdatum: 21-02-2017

Februari 2017
 
Gebouw 29 Hembrugterrein te Zaandam  lees meer...Klik voor meer details...
Zoals u wellicht heeft gelezen in onze laatste nieuwsbrief is Painting Bouw, onderdeel van de Painting Holland Groep, bezig met de renovatie van Gebouw 29 op het Hembrugterrein te Zaandam.
Ondanks de winterse periode van de afgelopen weken vordert het project volgens planning. Het volledige gebouw is weer wind en waterdicht na het plaatsen van de laatste nieuwe gevelkozijnen.
Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u zich dan aan via onderstaande link
https://lnkd.in/grTb3zM

Februari 2017
 
Verbouwing Sarphatistraat 111 te Amsterdam  lees meer...Klik voor meer details...
Op het adres Sarphatistraat 111 te Amsterdam heeft Painting Bouw, onderdeel van Painting Holland Groep, de eerste palen geheid.
Een project waar wij twee verdiepingen volledig gaan verbouwen en aan de achterzijde een uitbouw gaan realiseren.
Een mooie klus om het nieuwe jaar mee te beginnen.
De begin situatie treft u hieronder aan en wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Opdrachtgever: Particulier.
Architect: Kok Harleman bv.
Bouwbegeleiding in handen van: Keij & Stefels bv.

Januari 2017
 
Gevelrenovatie Rokin 60  lees meer...Klik voor meer details...
Voor onze opdrachtgever 'Amsterdam Office' hebben wij voor de kerst aan het pand Rokin 60 de gevels gereinigd, voegwerk vervangen, houtrot hersteld en schilderwerk uitgevoerd. 

Januari 2017
 
Betonreparatie conform nieuwe CUR aanbeveling  lees meer...Klik voor meer details...
Voor woningbouwvereniging de Vooruitgang in Lisse hebben wij de opdracht gekregen om een tweetal zwaar beschadigde consoles te repareren.
Deze opdrachtgever wil dat alle betonreparaties worden.......

Juli 2016
 
Betonrenovatie Holland gecertificeerd applicateur van SolidLux.  lees meer...Klik voor meer details...
SolidLux is een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht. Letterlijk, want dit gepatenteerde coatingsysteem is de enige dekkende vloerafwerking die met behulp van...

Juni 2016
 
Project 'Het Breed' loopt op zijn einde.  lees meer...Klik voor meer details...
In het voorjaar van 2013 begon 1 van de grootste woningbouw renovatie objecten in Nederland; Project Het Breed in....

Mei 2016
 
Markus Koops 30 jaar en Marlon van Steenveldt 12,5 jaar in dienst.  lees meer...Klik voor meer details...

Donderdag 21 januari 2016 was Markus Koops 30 jaar in dienst bij de Painting Holland Groep. Hij is al die jaren, tot aan zijn pensioen, werkzaam geweest bij de Beton als uitvoerder.

Januari 2016
 
Painting Holland Groep geselecteerd als Co-maker prestatiegericht onderhoud ROCHDALE.  lees meer...Klik voor meer details...
Reeds jarenlang voert de Painting Holland Groep planmatige onderhoudswerkzaamheden uit bij ROCHDALE.

Eind 2015 heeft Rochdale een nieuw selectieproces uitgevoerd voor prestatiegericht odnerhoud. Wij zijn er zeer trots ......

December 2015
 
Grootse opening Emma Kinderziekenhuis AMC.  lees meer...Klik voor meer details...
Koning Willem-Alexander opent vernieuwde Emma Kinderziekenhuis AMC. Zijne Majesteit de koning opent woensdagmiddag 7 oktober 2015 het vernieuwd Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. De opening is het hoogtepunt van .......

Oktober 2015
 
Concertgebouw Amsterdam - De Lier (film)
De gouden lier is sinds 11 april 2013 weer in volle glorie te bewonderen op het dak van het Concertgebouw aan het Amsterdamse Museumplein. Het 600 kilo zware symbool werd opnieuw verguld door specialist Jeroen Wilbrink. “Het was een feest om deze klus te mogen doen.”
 
 
Financieel gezond!

December 2011 heeft Painting Holland Groep een groene vlag van Graydon ontvangen. Dit wil zeggen dat wij tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren en dat relaties verantwoord zaken met ons kunnen doen. Slechts 3% van de bedrijven in de bouwbranche krijgt een groene vlag.

December 2011
 
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?