365Onderhoud

365+ Onderhoud365 dagen per jaar werken 

365+ Onderhoud is een initiatief van OnderhoudNL, dè brancheorganisatie van onderhoudsbedrijven. 365+ Onderhoud staat voor planmatig onderhoud uitvoeren het gehele jaar door. 

Piekbelasting in de zomer leidt tot extra bezetting in de zomermaanden. Een terugval in de wintermaanden leidt tot het noodgedwongen tijdelijk afscheid van personeel om pas weer met elkaar verder te gaan als het werk in het voorjaar weer aantrekt. Een betere spreiding van onderhoudswerkzaamheden (met name schilderen) verdient de voorkeur. Bijvoorbeeld door doorwerken in de winter te stimuleren. ’s Winters doorwerken is namelijk heel goed mogelijk via winterverf en conditionering via afschermtechnieken. 

De meest ideale situatie is als wij het grootste deel van het jaar werkzaamheden kunnen uitvoeren en zelf kunnen bepalen wanneer. 

Prijs en kwaliteit blijft gelijk 

Wij vragen onze opdrachtgevers dan ook om met ons mee te denken om ons in de winter ook aan de slag te houden. Denk hierbij aan het opknappen van trappenhuizen maar dus ook buitenschilderwerk in de winterperiode uit te laten voeren. Hierbij garanderen wij dat de kwaliteit van het werk hetzelfde is als werk dat in de zomermaanden uitgevoerd wordt en dat de extra kosten voor afscherming niet doorbelast worden. 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?